Vecka 46
Veckans lunch
Timjan- och rosmarinsmarinerad Fläskfilé 139 kr
Grillad fläskfilé marinerad med timjan och rosmarin serveras med citron- och örtrostad
potatis, stekt haricots vert och bacon samt pepparsås
Smörstekt Sej a la grenobloise 139 kr
Smörstekt sejfilé serveras med potatispuré, grillad lime, tärnad rödbeta, kapris, dill, rödlök
samt skirat smör
Zucchini- och fetaostbiff (vegetarisk)139 kr
Biff gjord på zucchini och fetaost serveras med örtstekt ris med grönsaker, panerad
kronärtskocka samt limeyoghurt
Sallader & Toast
Toast Skagen 145 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad
Chèvretoast 145 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung
Caesar salad 145 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing
Grillad Halloumisallad 149 kr
Grillad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, oliver,körsbärstomater, krutonger, sparris samt pestodressing
Caesarsallad med Räkor 149 kr
Caesarsallad med handskalade räkor, ägg, parmesanost, krutonger, tomat, rödlök och Caesardressing
