Vecka 33
Veckans lunch
Örtbakad Nötfärslimpa 119 kr
Nötfärslimpa toppad med syrad rödlök serveras med rostad potatis, saltgurka, svartvinbärsgelé samt rödvinssås
Fiskgryta Bouillabaisse 119 kr
Fransk fiskgryta på lax, torsk, sej och blåmusslor i tomatsås serveras med dillslungad potatis samt aioli
Rostad Rotfuktssallad (Vegetarisk) 119 kr
Rostad sallad med morötter, quinoa, paprika solrosfrön och rödlök toppad med ädelost serveras med klyftpotatis samt honung
Sallader & Toast
Toast Skagen 125 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad
Chèvretoast 125 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung
Caesar salad 125 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing
Grillad Halloumisallad 135 kr
Paprikakryddad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, kalamataoliver,körsbärstomater, krutonger samt sparris
Räksallad 135 kr
En fräsch blandsallad med handskalade räkor, ägg, paprika, citron, vinägrett och aioli
Räksmörgås 139 kr
Handskalade räkor serveras på danskt rågbröd med sallad, tomat , paprika, ägg och majonnäs toppad med citron och dill