Vecka 20

Veckans lunch

Hjortfärsbiff med enbärssås 139 kr
Biff på hjortfärs serveras med krispig klyftpotatis, smörstekta champinjoner, rårörda
lingon samt gräddig enbärssås

Ugnsstekt Sejfile med rödlöksgremolata  139 kr
Sejfile toppad med rödlöksgremolata serveras med kokt färskpotatis, ruccolasallad samt
sauce verte

Vegetarisk Rödbetsbiff (vegetarisk)139 kr
Rödbetsbiff serveras med couscous, frissesallad med lök och tomat samt ost- och örtkräm

Sallader & Toast

Toast Skagen 145 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad

Chèvretoast 145 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung

Caesar salad 145 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing

Grillad Halloumisallad 149 kr
Grillad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, oliver,körsbärstomater, krutonger, sparris samt  pestodressing

Caesarsallad med Räkor 149 kr
Caesarsallad med handskalade räkor, ägg, parmesanost, krutonger, tomat, rödlök och Caesardressing

 

 

 

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag öppnar vi kl 11:00
Lördag öppnar vi kl 11:30

Lunchöppet mån - fre 11:00-14:30

BESÖKSADRESS

Brasserie Bouquet Restaurang & Bar

Tanneforsgatan 8
Stora Torget, Linköping

KONTAKT

Telefon: 013 - 10 25 57
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Karta ›