Vecka 3
Veckans lunch
Brasseriets Köttfärslimpa 135 kr
Örtbakad köttfärslimpa toppad med rostad lök och krispigt bacon serveras med rostade morötter och potatis, saltgurka samt rödvinssås
Ugnsbakad Flundrafilé 135 kr
Flundrafilé toppad med parmesankrisp serveras med dillkokt kulpotatis, citronångad blomkål och broccoli, räkor samt romsås
Vegetarisk Curry- och Oumphwok (Vegetarisk) 135 kr
Currywok med oumph, morötter, ananas och broccoli serveras med örtrostad ris toppad med wasabiyoghurt
Sallader & Toast
Toast Skagen 139 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad
Chèvretoast 139 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung
Caesar salad 139 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing
Grillad Halloumisallad 145 kr
Grillad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, oliver,körsbärstomater, krutonger, sparris samt pestodressing
RäkCaesar 145 kr
Caesarsallad med handskalade räkor, ägg, parmesanost, krutonger, tomat, rödlök och Caesardressing