Vecka 36
Veckans lunch
Smörstekt Schnitzel 139 kr
Panerad och stekt schnitzel serveras med örtrostad potatis, grillad citron, haricots verts,
rödvinssås samt kryddsmör
Havets Wallenbergare 139 kr
Wallenbergare gjord på lax och torskfärs serveras med potatispuré, gröna ärtor, picklad
rödlök samt skirat smör
Fetaostfylld Rödbetsbiff (vegetarisk)139 kr
Rödbetsbiff fylld med fetaost serveras med örtbulgur, lime- och chilimarinerad gurka samt
krämig appelslaw
Sallader & Toast
Toast Skagen 145 kr
Klassisk skagen serveras på smörstekt surdegsbröd med rom, dill samt liten grönsallad
Chèvretoast 145 kr
Gratinerad chevréost på rostat surdegsbröd serveras med mixsallad, syrade rödbetor, rostade valnötter samt honung
Caesar salad 145 kr
Ceasarsallad med gremolatamarinerad kyckling, bacon, tomat, krutonger, parmesanost, rödlök samt caesardressing
Grillad Halloumisallad 149 kr
Grillad halloumi serverad med blandsallad, paprika, rödlök, oliver,körsbärstomater, krutonger, sparris samt pestodressing
Caesarsallad med Räkor 149 kr
Caesarsallad med handskalade räkor, ägg, parmesanost, krutonger, tomat, rödlök och Caesardressing